Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norvegianul Granerud, testat pozitiv la Covid-19 în timpul Mondialelor de sprituri cu schiurile de la Oberstdorf

www.agerpres.ro
sarituri schiuri

Halvor Egner Granerud, actualul lider al circuitului mondial de sărituri cu schiurile, a fost testat pozitiv la coronavirus în timpul Campionatelor Mondiale de schi nordic de la Oberstdorf (Germania), anunţă agenţia DPA, potrivit Agerpres.

"Sunt foarte dezamăgit, însă mă simt OK. Am doar simptome minore", a precizat Granerud într-un comunicat dat publicităţii miercuri de Federaţia norvegiană de schi.

În urma acestui test pozitiv, Granerud nu va mai putea concura în concursul individual la trambulină mare şi nici în cel pe echipe din cadrul Mondialelor din Germania.

Pentru moment nu se ştie dacă acest caz îi va afecta şi pe ceilalţi componenţi ai echipei de sărituri cu schiurile a Norvegiei care participă la aceste Campionate Mondiale.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Din cauza pandemiei, organizatorii competiţiei de la Oberstdorf au introdus un regim strict de testare, cu multiple teste rapide.

Halvor Egner Granerud, în vârstă de 24 ani, era principalul favorit la câştigarea medaliei de aur la individual, după evoluţiile impresionante din actuala ediţie a Cupe Mondiale, în care a obţinut până acum 11 victorii. El a cucerit medalia de argint în competiţia de sărituri cu schiurile pe echipe mixte, desfăşurată duminică la Oberstdorf.

Luna trecută, Granerud a făcut parte din echipa Norvegiei care s-a impus în concursul de sărituri cu schiurile pe echipe mixte de la Râşnov, în cadrul Cupei Mondiale. Norvegianul reuşise să câştige şi întrecerea individuală de la Râşnov, dar a fost descalificat după ce s-a constatat că avea un consum de concurs neregulamentar, victoria fiindu-i atribuită în final japonezului Ryoyu Kobayashi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.