Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nottigham Forest la demis pe antrenorul Chris Hughton

fotbal drepturi tv minge

Conducerea clubului Nottingham Forest l-a demis pe antrenorul Chris Hughton, după ce echipa a suferit a şasea înfrângere în şapte etape disputate până acum îm Championship, liga a doua engleză de fotbal, scrie Reuters.

''Pădurarii'', care se află pe ultimul loc în clasament, au fost învinşi miercuri pe teren propriu de Middlesbrough cu 2-0.

''Nottingham Forest poate confirma că Chris Hughton a fost demis din postul de antrenor al echipei. Banca tehnică va fi preluată temporar de Steven Reid, în calitate de antrenor principal interimar. Îi mulţumim lui Chris pentru tot ceea ce a făcut la club, ştim că a preluat echipa într-o perioadă dificilă, îi dorim succes'', a indicat joi conducerea grupării.

Hughton, care a mai antrenat pe Brighton & Hove Albion şi Newcastle United, preluase postul de antrenor la Forest în octombrie anul trecut, înlocuindu-l pe francezul Sabri Lamouchi.

În actuala ediţie a Championship, Nottingham are însă un singur punct după 7 etape, fiind pe locul 24 (ultimul), şi va juca sâmbătă, în etapa a 8-a, în deplasare cu Huddersfield (locul 6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.