Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NOU FOCAR în România: Angajați de la centre de copii lucrează fără măști și s-au infectat

Twitter
covid 19 coronavirus

Opt angajaţi din cadrul mai multor centre care funcţionează în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova au fost confirmaţi cu noul coronavirus, a declarat, marţi, directorul instituţiei, Viorel Călin, anunță AGERPRES.

Potrivit acestuia, cazurile au fost depistate la trei centre pentru copii şi la un centru pentru adulţi în cadrul celei de-a cincea testări generale derulate de direcţie la nivelul centrelor din subordine.

Astfel, la Complexul de Servicii Comunitare "Cireşarii" Ploieşti sunt infectaţi până acum doi salariaţi, la Complexul de Servicii Comunitare "Sfânta Maria" din Vălenii de Munte este testat pozitiv un salariat, la Complexul de Servicii Comunitare Sinaia este un caz de COVID-19, iar la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi sunt infectaţi patru salariaţi.

Citește și: DNA intră la rupere! Fost director al Apelor Române, reţinut pentru luare de mită

În acest context, s-au dispus izolarea la domiciliu pentru salariaţii testaţi pozitiv şi pentru contacţii direcţi ai acestora, dezinfecţia spaţiilor şi retestarea tuturor angajaţilor şi a beneficiarilor centrelor unde au fost depistate cazuri de infectare.

În cadrul testărilor anterioare, au mai fost depistate cazuri de infectare cu noul coronavirus la şase angajaţi şi la un copil de la un centru al DGASPC Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.