Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou-născut, găsit mort la groapa de gunoi în saci menajeri. Apelul lansat de polițiști

stiri.md
nou nascuti bebelusi

Trupul unui nou-născut a fost găsit la groapa de gunoi a judeţului Cluj, învelit în saci menajeri. Anchetatorii au stabilit că băiatul s-a născut în urmă cu patru-cinci zile. Poliţiştii fac apel la populaţie pentru obţinerea oricăror informaţii care ar putea ajuta în derularea anchetei.

”La data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deşeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deşeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. La locul indicat s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, pentru a desfăşura cercetarea la faţa locului”, a transmis, joi, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că naşterea nou-născutului a fost la termen şi ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă.

”Cauza morţii urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei şi a examenelor de laborator. Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj”, a mai transmis sursa ciitată.

Poliţiştii fac un apel către populaţie pentru obţinerea oricător informaţii care să ajute în anchetă: ”În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunităţii rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care deţin informaţii care ar putea ajuta la stabilirea identităţii femeii care a dat naştere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetăţenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.