Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou scandal între Euroins, liderul din RCA cu peste 2 milioane de clienți, și service-uri: Acuzații de faliment mascat și amenințări cu Tribunalul

service RCA

Service-urile COTAR afirmă că Euroins plătește doar 10% din daune și că are o situație similară cu cea a City Insurance (fost lider al pieței, acum în faliment) în timp ce asigurătorul bulgar răspunde că are o relație execelentă cu sute de service-uri, că plătește mai repede ca niciodată și că va da în judecată COTAR pentru aceste afirmații.

Războiul dintre cele două entități este vechi, iar Economica a relatat cu numeroase ocazii desfășurarea sa. În esență, este vorba despre situații în care service-uri au facturat la un anumit nivel reparațiile unor mașini lovite de șoferi cu RCA la Euroins, iar compania de asigurări nu a acceptat valoarea indicată de service, plătind doar parțial sau deloc factura.

Sunt deja mii de cazuri în care service-urile au dat în judecată asigurătorul. În general, procesele sunt câștigate de către unitățile reparatoare, însă nu în fond, ci pe diverse probleme de procedură. Acum, COTAR, care are în componență și circa 1.500 de service-uri, suține că Euroins plătește chiar mai puțin decât în trecut, scrie Economica.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.