Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă candidaţi s-au înscris în cursa pentru Primăria Deva

inquamphotos.com / Octav Ganea
alegeri vot stampila

Nouă candidaţi, dintre care trei sunt independenţi, s-au înscris în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Deva, potrivit datelor Biroului Electoral de Circumscripţie Deva, la expirarea perioadei de depunere a candidaturilor pentru alegerile parţiale din 5 noiembrie.

Din partea partidelor politice vor candida: Ioan Ovidiu Popa (ALDE), Petru Mărginean (PSD), Florin Nicolae Oancea (PNL), Ioan Vasile Iovan (PMP), Francisco Lucian Davidoni (USR) şi Ioan Brânduşe (PSR), în ordinea validării candidaturilor. Vor candida ca independenţi: Velu Adrian Căluşer, Marius Vasile Blendea şi Eduard Cristoi.

Numărul cetăţenilor cu drept de vot din municipiul Deva, înscrişi în Registrul electoral până la data de 12 octombrie, este de 59.351, relevă datele Primăriei Deva. Localnicilor li se adaugă alţi 208 cetăţeni cu drept de vot ai Uniunii Europene, care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Deva şi sunt înscrişi în listele electorale complementare. Cetăţenii cu drept de vot din municipiul Deva pot consulta Registrul electoral la sediul Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva, de luni până joi, între orele 8,00 şi 16,00, iar vineri, între orele 8,00 şi 13,30, conform Agerpres.

Partidele politice se pregătesc de alegeri locale parţiale pentru Primăria Deva după ce fostul edil Mircia Muntean (PSRO) a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, în data de 24 aprilie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.