Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore, la SJU Suceava

SANADOR
testare covid

Nouă persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate, în ultimele 24 de ore, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, iar alte 29 au fost externate, numărul celor declaraţi vindecaţi ajungând la 3.308, a anunţat, joi, Prefectura Suceava.

Sursa citată a precizat că în SJU Suceava se află internaţi, în prezent, 472 pacienţi, 157 fiind pacienţi COVID-19, iar dintre aceştia zece se află în Secţia ATI, potrivit agerpres.ro.

Citește și: USR are dovada: S-a furat mai mult lemn comparativ cu anul trecut

La Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi 78 de pacienţi COVID-19 şi nouă persoane sunt suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Potrivit Prefecturii Suceava, în autoizolare la domiciliu se află 4.203 de persoane, iar în carantină instituţionalizată alte şase, 27.640 de persoane, respectiv 3.108 ieşind de sub incidenţa acestor măsuri până în prezent.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu SARS-CoV-2.

Citește și: Alexandru Rafila, adevărul despre manipularea testărilor! Există această posibilitate?

Totodată, sursa citată a precizat că prefectul Alexandru Moldovan a dispus efectuarea de controale ample zilnice privind respectarea măsurilor de prevenţie în contextul evoluţiei COVID-19, având în vedere tendinţa de creştere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

''Poliţiştii suceveni au efectuat, în cursul zilei de 24 iunie 2020, verificări la 22 de societăţi comerciale şi 3.774 de persoane, fiind aplicate nouă sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID- 19. Zilnic, pe teren se află echipe mixte de control, formate din reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, ITM, ISU, DSP şi DSVSA. Aceştia vor controla aplicarea măsurilor de protecţie împotriva infectării cu COVID-19, în special în centrele comerciale, în mijloacele de transport în comun şi la angajatori din judeţ. Recomandăm sucevenilor să respecte măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19 şi să rămână la fel de responsabili şi implicaţi în acţiunile de prevenire a infectării cu noul coronavirus'', a transmis Prefectura Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.