Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă medalii la Europenele Under-23, reprezintă o performanţă extraordinară, afirmă Elisabeta Lipă

medalii

Fosta mare canotoare Elisabeta Lipă, în calitatea de preşedintă a Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), a afirmat că bilanţul de nouă medalii, opt de aur şi una de argint, obţinut de sportivii români la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld ''reprezintă o performanţă extraordinară'', potrivit Agerpres.

"În ultimii ani, România a tot demonstrat faptul că are cel mai bun lot de tineret din Europa, iar în 2023 am continuat această tradiţie frumoasă. Nouă medalii, dintre care opt de aur şi una de argint, reprezintă o performanţă extraordinară şi o dovadă a faptului că am reuşit să formăm un lot de tineret extrem de valoros. Rezultatele lor sunt lăudabile şi semnifică un viitor cu multe medalii strălucitoare pentru canotajul românesc'', a declarat Lipă, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

''Ţin să îi felicit pe sportivi, antrenori, echipa medicală şi întregul colectiv tehnic care a contribuit la aceste rezultate ce plasează din nou România pe locul 1 în clasamentul pe medalii. Mulţumim de asemenea şi partenerilor Federaţiei Române de Canotaj, deoarece fără ei sportivii nu ar avea susţinerea necesară pentru a obţine aceste performanţe", a mai spus Elisabeta Lipă.

România a cucerit opt medalii de aur şi una de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld (Germania).

Delegaţia ţării noastre a ocupat detaşat primul loc în clasamentul pe medalii, urmată de Germani (4-0-0) şi de Elveţia (3-1-1).

România a participat la competiţie cu 12 echipaje, dintre care zece s-au calificat în finalele pentru medalii.

România a cucerit 9 medalii, dintre care 5 de aur şi 4 de argint, în 2022 la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Hazewinkel (Belgia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.