Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua metodă de înșelătorie! STB denunță un fake-news

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

Noua metodă de înșelătorie! STB denunță un fake-news

Societatea de Transport Bucureşti (STB) atrage atenţia asupra unui mesaj fals în care se promovează un card ce poate fi utilizat pentru călătorii gratuite cu mijloacele de transport din Bucureşti.

Într-o postare pe Facebook este promovat în mod fals un mesaj cu referire la serviciul de transport public din București.

Ce a transmis STB

"Atenție! Mesaj fals, promovat pe Facebook.

Într-o postare pe o pagină de social media este promovat în mod fals un mesaj cu referire la serviciul de transport public din București.

În imaginea care însoțește postarea cu mesaj fals sunt utilizate elemente de identitate ale STB SA - respectiv autobuzul, cardul activ.

Facem precizarea că aceste imagini sunt utilizate fraudulos, fără acceptul STB SA.

Mesajul promovează "un card de călătorii" care poate fi utilizat pentru "călătorii gratuite" cu mijloacele de transport STB.

Societatea de Transport București STB SA anunță publicul călător că nu există un asemenea "card de călătorii"", transmit reprezentanţii STB într-o postare pe Facebook, potrivit antena3.ro.

Mesajul postat promovează "un card de călătorii" care poate fi utilizat pentru "călătorii gratuite" cu mijloacele de transport STB, însă societatea transmite că nu există un asemenea card de călătorii.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a demarat procedura de raportare a acestui mesaj către Facebook şi Poliţia Română.

Reprezentanţii STB recomandă călătorilor să consulte pagina oficială a STB SA pentru a afla condiţiile de călătorie cu mijloacele de transport public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.