Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua MODĂ românească: Nelu Tătaru anunță conduceri militare la spitalele unde civilii nu fac față

Facebook
nelu tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat la Cluj că vor fi numite conduceri militare la spitalele unde managementul civil nu face față.

Întrebat la Cluj unde ar putea fi numite conduceri militare la spitale, Tătaru a răspuns: „Acolo unde nu face faţă un management civil, cum a fost şi la Suceava şi la Deva, avem manageri civili care şi-au dat demisia după o săptămână. Ori este o lipsă de autoritate, ori imposibilitatea de a-şi aplica planul de management și ne-a făcut să mergem pe un management al unor medici militari, în condiţiile în care rigurozitatea, păstrând circuite civile, este cea care va da şi un management corect”.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Tătaru a afirmat că țara traversează un moment greu, care poate fi depășit numai prin respectarea cu stricteţe a unor circuite epidemiologice și a unor reguli de bază.

„Rămâne ca după tot acest management militar să putem acorda asistență medicală de specialitate și de specialitate tuturor pacienților”, a afirmat ministrul.

Citește și: Klaus Iohannis spulberă visurile românilor: Nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, miercuri, că la conducerea spitalului din Deva a fost pusă conducere militară, la fel ca și la conducerea Spitalului din Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.