Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua Zeelandă, prima finalistă a Cupei Mondiale de rugby: A eliminat Africa de Sud

Deţinătoarea trofeului, Noua Zeelandă, şi-a asigurat prezenţa în finala Cupai Mondiale, după 20-18 în faţa rivalei tradiţionale, Africa de Sud. All Blacks vor lupta pentru trofeu cu Australia sau Argentina. Meciul se joacă de la ora 18:00, duminică.

Pentru prima oară în fazele eliminatorii, Noua Zeelandă a fost condusă la pauză, dar asta nu a împiedicat-o pe deţinătoarea titlului mondial să obţină a 13-a victorie consecutivă la turneele finale, record absolut în rugby. În reeditarea finalei din 1995, Africa de Sud s-a aflat în avantaj până în minutul 52, când BJ Barrett a reuşit al doilea eseu al meciului pentru neo-zeelandezi.

Nu a însemnat şi momentul desprinderii, iar partida s-a jucat pe muchie de cuţit până în ultimele minute. La a şaptea prezenţă în semifinale din opt posibile, campioana mondială s-a impus la doar două puncte diferenţă, 20-18.

Noua Zeelandă poate deveni prima echipă din istorie cu trei titluri mondiale după finala de pe Twickenham, care va fi sâmbăta viitoare, de la ora 18:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.