Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Noua Zeelandă învins cu Tonga cu 102-0

cronicaromana.net
Selectionata Africa de Sud la rugby

Naţionala de rugby a Noii Zeelande s-a distrat cu reprezentativa Tonga într-un meci-test care a avut loc sâmbătă dimineaţa pe Mount Smart Stadium din Auckland, administrându-i un sec 102-0 (43-0), scrie AFP.

All Blacks a înscris nu mai puţin de 16 eseuri, într-o partidă care a fost mai mult un antrenament cu public, 25.000 de fani fiind prezenţi în tribunele stadionului.

Noua Zeelandă înscrisese ultima oară mai mult de 100 puncte într-un meci din 2008, cu Samoa, informează Agerpres.

Într-un alt meci-test, campioana mondială en-titre la rugby, Africa de Sud, a zdrobit reprezentativa Georgiei cu scorul de 40-9 (19-9), vineri seara, la Pretoria, prima partidă pentru Springboks jucată după câştigarea Cupei Mondiale din 2019 din Japonia.

Pe Loftus Versfeld Stadium, georgienii nu au reuşit să reziste decât în primul mitan, în partea a doua a jocului meciul curgând doar spre buturile Lelos.

Sud-africanii au punctat prin 6 eseuri, dintre care cinci transformate, georgienii reuşind fructificarea a trei lovituri de pedeapsă.

Africa de Sud se pregăteşte pentru meciurile cu celebra selecţionată ''Leii'' britanici şi irlandezi, formată din cei mai buni jucători englezi, scoţieni, galezi şi irlandezi, pe care o vor înfrunta pe 24 iulie la Cape Town şi pe 31 iulie respectiv 7 august la Johannesburg.

Georgia va mai juca un meci contra Springboks, pe 9 iulie, la Johannesburg, apoi va disputa o partidă la Tbilisi, contra Scoţiei, pe 17 iulie, dacă lotul ''ciulinilor'' nu se va mai confrunta cu alte cazuri de coronavirus care au determinat anularea meciului cu România, programat pe 10 iulie, la Bucureşti.

Aşa cum se ştie, sâmbătă seara, la Bucureşti, naţionala României va disputa un meci-test împotriva Argentinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.