Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul album al cântăreţei Jennifer Lopez va fi însoţit de un film şi va fi lansat în 16 februarie 2024

https://en.wikipedia.org/
jennifer lopez

„This Is Me...Now”, cel de-al nouălea album al lui Jennifer Lopez şi primul de la „A.K.A.” din 2014, va fi disponibil din 16 februarie 2024, a anunţat luni cântăreaţa şi actriţa pe reţelele de socializare. Lansarea albumului va fi însoţită de lansarea filmului „This Is Me...Now: The Film” pe platforma Prime Video a Amazon, în aceeaşi zi, scrie news.ro.

După cum subliniază Billboard, „This Is Me...Now” vine după „This Is Me...Then”, albumul din 2002 al lui J.Lo dedicat partenerului ei de la acea vreme, Ben Affleck. O despărţire, o reîntâlnire şi o nuntă mai târziu, actorul ar trebui să se afle din nou în centrul albumului „This Is Me.... Now”. Una dintre melodii, „Dear Ben Pt. II”, va fi o continuare directă a piesei „Dear Ben” de pe „This Is Me... Then”.

Un concept care îl sperie puţin pe Ben Affleck, după cum mărturisea chiar Jennifer Lopez în urmă cu un an într-un interviu acordat Apple Music.

„Aşadar, întregul mesaj al albumului este că această iubire există. [...] Dar cred că asta îl sperie pe Ben. Mi-a spus: 'Chiar vrei să spui toate astea? Iar eu am spus: 'Nu ştiu cum altfel să o fac'”.

Penultima piesă de pe noul album, „Midnight Train to Vegas”, pare a fi o referire clară la nunta surpriză a lui Jennifer Lopez şi Ben Affleck, care a avut loc anul trecut în Las Vegas.

Având în vedere celelalte piese înregistrate între 2022 şi 2023, „This Is Me...Now” va avea un accent puternic pe dragoste, cu piese precum „To Be Yours”, „Mad in Love” şi „Greatest Love Story Never Told”. Primul single extras de pe album, intitulat „Can't Get Enough”, va fi disponibil din 10 ianuarie.

Regizat de Dave Meyers, creatorul videoclipurilor muzicale pentru Coldplay, Ed Sheeran, Taylor Swift şi Billie Eilish, „This Is Me...Now: The Film” este descris într-un comunicat de presă ca fiind „o reinterpretare vizuală şi muzicală amuzantă, intimă, sexy şi fantastică a vieţii amoroase a lui Jennifer Lopez sub lupa publicului". „Publicul va fi captivat şi va pleca de la acest film cu speranţa că dragostea adevărată este mai mult decât un vis”, continuă comunicatul.

În ceea ce priveşte filmul, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 54 de ani se va întoarce foarte curând pe platourile de filmare pentru a filma „Unstoppable”, ale cărui filmări au fost suspendate din cauza grevei scenariştilor şi actorilor. Filmul, care spune povestea adevărată a lui Anthony Robles, un campion american de wrestling născut cu un singur picior, este produs de Artists Equity, compania cofondată de Ben Affleck şi Matt Damon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.