Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul antrenor al echipei Celtic Glasgow este Ange Postecoglou

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Antrenorul australian Angelos "Ange" Postecoglou a fost numit la conducerea tehnică a echipei Celtic Glasgow, potrivit news.ro.

În vârstă de 55 de ani şi născut la Atena, Ange Postecoglou este la prima experienţă de antrenor în Europa la nivelul unei prime ligi. El a pregătit formaţia Panachaiki în 2008, când aceasta se afla în liga a treia din Grecia.

Fostul fundaş a mai antrenat echipele South Melbourne, Brisbane Roar, Melbourne Victory şi Yokohama F. Marinos.

Între 2013 şi 2017, Postecoglou a fost selecţionerul Australiei, cu care a participat la Cupa Mondială din 2014, care a avut loc în Brazilia, şi la Cupa Confederaţiilor din 2017 şi câştigat Cupa Asiei în 2015. El a calificat naţionala australiană la Cupa Mondială din 2018, din Rusia, apoi a plecat în Japonia, unde a ieşit campion cu Yokohama F. Marinos.

Citește și: Contra-informațiile militare MOBILIZATE în cazul ASASINATULUI din Vest

"Oportunitatea oferită este o onoare foarte mare în lumea fotbalului şi este o mare responsabilitatea să conduc acest club magnific. Celtic este unul dintre marile nume ale fotbalului mondial, nu există nicio îndoială, un club imens, o veritabilă instituţie şi chiar mai mult, cu o adevărată istorie. Celtic este un veritabil mod de viaţă pentru atât de mulţi oameni şi cunosc exigenţele care vin odată cu această post. Sunt pregătit să fac tot ce pot pentru a răspunde acestor exigenţe", a declarat australianul, într-un comunicat.

Postecoglou a semnat un contract pe un an cu clubul scoţian. El îi succede lui John Kennedy, care a fost interimar după demiterea lui Neil Lennon, în februarie.

Celtic a terminat sezonul 2020/2021 pe locul 2 în prima ligă, la 25 de puncte în spatele campioanei, rivala Glasgow Rangers, formaţia lui Ianis Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.