Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul coronavirus lovește și baschetul din Turcia - Un jucător și trei membri a stafului lui Fenerbahce au fost testați pozitiv

minge de baschet

Clubul de baschet masculin Fenerbahce Istanbul a anunţat vineri că un jucător şi trei membri ai staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv la virusul Covid-19, relatează Reuters potrivit Agerpres.

Fenerbahce a precizat că după ce au fost testaţi 12 jucători, doar unul, alături de alţi trei componenţi ai staff-ul au ieşit pozitivi la coronavirus: ''Sportivii şi membrii staff-ului se recuperează în izolare la casele lor, iar starea lor este monitorizată de echipa noastră medicală''.

Miercuri, Fenerbahce anunţa că un component al echipei de fotbal şi un membru al staff-ului medical au fost trimişi la spital, după ce, cu ocazia unor teste, au prezentat simptome ce sugerau că ar putea fi infectaţi cu noul coronavirus.

Turcia a întrerupt activităţile sportive săptămâna trecută, fiind una dintre ultimele ţări care a luat această decizie în urma presiunilor de la federaţiile internaţionale, cluburi, jucători şi antrenori.

Până joi, Turcia a raportat 3.629 cazuri pozitive la virusul Covid-19 şi 75 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.