Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul CucuRigu de la USR PLUS a trecut pe la PSD și PNL

andrei rigu

Noul lider al consilierilor municipali ai USR PLUS a devenit Andrei Rigu. Potrivit unor surse citate de Newsweek, acesta îl va înlocui în această funcție pe viceprimarul USR PLUS, Horia Tomescu.

Andrei Rigu este de profesie avocat și a fost ales consilier municipal în urma alegerilor de anul trecut. În momentul desemnării sale în calitate de candidat în Consiliul General al Municipiului București, la nivelul organizației USR PLUS a izbucnit un scandal uriaș.

Membri ai organizației USR PLUS din București îi reproșau lui Andrei Rigu faptul că a avut un trecut de traseist politic. Nemulțumirea cea mai importantă ținea de faptul că acesta a fost în trecut membru PSD. Adică, partidul cu care USR PLUS doar susține că e în război total.

Traseul lui Rigu

Potrivit informațiilor de pe site-ul https://stiriusrplus.wordpress.com/ , Andrei Rigu a fost membru al PSD timp de doi ani, în perioada 2012-2014. Mai mult, după ce a plecat din PSD, acesta a trecut și pe la PNL, fiind membru al acestui partid în perioada 2015-2016.

După ce pleacă de la PNL, Andrei Rigu se înscrie în 2016 în USB, formațiune înființată de actualul Primar al Capitalei, Nicușor Dan. În preajma alegerilor locale din acel an, Rigu se înscrie pe listele de consilieri locali ai USB mințind că a fost propus de Nicușor Dan.

După ce află despre ce e vorba, președintele USB dezminte public faptul că l-ar fi propus pe Andrei Rigu pe lista de candidați ai formațiunii, iar acesta din urmă este obligat să se retragă de pe lista de candidați. Se pare că după acest episod, Rigu devine un inamic al lui Nicușor Dan.

Astfel, după ce Rigu este ales membru în CGMB, devine unul dintre cei mai vehemenți critici ai Primarului Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.