Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul film al lui Catherine Deneuve a fost lansat la Berlin

google.com
catherine deneuve

Noul film al lui Catherine Deneuve, ”L'adieu à la nuit” care surprinde frământările generate de radicalizarea islamistă a unui tânăr, a fost lansat la Berlin iar actrița a vorbit despre drama familiilor care se confruntă cu pierderea unor apropiați sunt seduși de agenda extremistă, arată Reuters, potrivit Mediafax.

Toleranța și înțelegerea lipsită de prejudecăți s-ar putea să fie singurele moduri în care putem să încercăm să îi salvăm pe tinerii europeni care vor să se alăture militanților islamiști din Orientul Mijlociu, a spus Catherine Deneuve la lansarea noului său film, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

”Personajul pe care îl interpretez în film este cu siguranță o femeie inteligentă, este și foarte tolerantă, e o persoană care nu îi judecă pe ceilalți și încearcă să înțeleagă”, a explicat actrița franceză.

Filmul "L' adieu a la nuit" spune povestea lui Muriel, interpretată de Deneuve, care încearcă să își oprească nepotul să își părăsească familia pentru a se alătura organizației teroriste Stat Islamic în Siria.

Citește și: Roberto Saviano susține că 'în Italia se întâmplă lucruri foarte grave' şi că 'nu se va lăsa intimidat' de Matteo Salvini

Peste 5.000 de europeni, cei mai mulți din Marea Britanie, Franța, Germania și Belgia s-au alăturat de-a lungul timpului luptătorilor islamiști din Siria și Irak.

Catherine Deneuve a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la roluri mature, serioase, şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze. Pe parcursul carierei sale impresionate, actriţa a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar.

Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.