Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul format al Cupei Davis 'tăvălit' de un alt fost mare tenismen - Acesta îl citează pe Ion Ţiriac

The Chronicle
Davis cup

Yannick Noah, fost tenismen şi căpitan nejucător al echipelor Franţei de Cupa Davis şi FedCup, l-a citat pe Ion Ţiriac, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, pentru a-şi exprima şi el dezacordul faţă de noul format al Cupei Davis, informează lequipe.fr, citată de NEWS.ro.

"Peste tot pe Internet, vedem înflorind criticile referitoare la această nouă Cupa Davis. Comentariile vin de peste tot, jucători, organizatori, consultanţi, specialişti în economie. Inevitabil, cel al lui Ion Ţiriac are puţin mai multă valoare decât celelalte: ", a scris Noah, pe Instagram.

De curând, la Madrid s-a încheiat prima ediţie a Cupei Davis după un nou format, cu 18 echipe participate (şase grupe de câte trei echipe), care se întrec timp de o săptămână. Această competiţie este organizată de Federaţia Internaţională de Tenis, ITF, prin grupul Kosmos, controlat de fotbalistul Gerard Pique de la FC Barcelona, iar criticile referitoare la acest format care a înlocuit meciurile disputate pe terenul uneia dintre echipe, la mai multe date dintr-un an, nu au fost puţine.

Fostul număr 3 mondial Noah, 59 de ani, a câştigat turneul de la Roland Garros, în 1983. În calitate de căpitan nejucător al Franţei, el a cucerit de trei ori Salatiera de Argint, în 1991, 1996 şi 2017. Cu echipa Franţei de Fed Cup, el a câştigat trofeul, în 1997.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.