Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul guvern aduce schimbări şi în Parlamentul European. Cine este cel mai nou eurodeputat român

razvan popa

Schimbarea Guvernului Grindeanu cu Guvernul Tudose aduce schimbări în rândul europarlamentarilor români. Pentru că noul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a renunţat la mandatul de eurodeputat pentru a face parte din Guvern, locul acestuia în Parlamentul European va fi luat de un alt membru PSD.

Social-democratul Răzvan Popa, fost viceprimar al municipiului Braşov, va deveni în curând europarlamentar. Acesta s-a aflat pe locul 19 pe lista PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare din 2014, iar retragerea Ecaterinei Andronescu, numirea Corinei Creţu în funcţia de comisar european şi numirea lui Victor Negrescu în funcţia de ministru îi oferă şansa de a reprezenta România la Bruxelles şi Strasbourg.

Vezi şi: PSD contrazice DNA: Când ar fi început ancheta care l-ar viza pe Dragnea

"E o onoare şi o cinste pentru mine să reprezint România şi Braşovul în acelaşi timp în Parlamentul European. Acum aşteptăm validarea de la centru. Sunt nişte proceduri care sunt în curs", a declarat Popa pentru stiripesurse.ro.

În privinţa planurilor sale pentru mandatul de europarlamentar, Răzvan Popa anunţă că rămâne fidel promisiunilor din campania din 2014. "Sunt două direcţii importante pe care eu le-aş vedea atât pentru Braşov, pentru zoan Centru, cât şi pentru România. Baza este turismul şi dezvoltarea şi promovarea turismului şi a tradiţiilor în spaţiul european în spaţiul european, iar în al doilea rând, vorbim de accesul tinerilor pe piaţa forţei de muncă. Este o problemă cu care se confruntă întreaga Europeană", a mai precizat Popa.

Absolvent al Facultăţii de Jurnalism al Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, Răzvan Popa a fost reporter la mai multe publicaţii, director adjunct al Direcţiei pentru Tineret Braşov, consilier local, consilier judeţean şi viceprimar al municipiului Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.