Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul mijlocaş UTA, Florentin Matei, începe antrenamentele de astăzi

telekomsport.ro
uta arad stadion

Clubul de fotbal UTA Arad l-a transferat, luni, pe Florentin Matei, mijlocaş care a evoluat ultima oară în prima divizie a Greciei, la Apollon Smyrnis, informează site-ul oficial al grupării arădene.

"Florentin Matei a semnat în această după-amiază cu echipa noastră. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 28 de ani a venit liber de contract la UTA, după ce în 2021 a evoluat pentru Apollon Smyrnis. Jucătorul nostru va purta tricoul cu numărul 8 şi a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Ionuţ Badea. Îi urăm bun venit şi la cât mai multe reuşite în tricoul roş-alb", se arată pe site-ul citat.

Matei a declarat că îşi propune să câştige play-out-ul cu noua sa echipă.

"Sunt fericit că am ajuns aici, UTA este un club serios, cu tradiţie în România şi cu suporteri fanatici. Sper să contribui la rezultatele cât mai bune pe care vrem să le facem în viitor. Obiectivul cred că este să câştigăm play-out-ul, iar anul viitor 100% obiectivul va fi play-off-ul, pentru că un club ca UTA, cu suporteri, cu stadion nou, îşi doreşte asta", a afirmat mijlocaşul.

Florentin Matei a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Steaua Bucureşti, Unirea Urziceni, Cesena U19, Volîn Luţk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu, Ittihad Kalba, FCSB, Apollon Limassol şi Apollon Smyrnis.

El are în palmares două trofee, titlul şi Cupa în Croaţia după ce a reuşit eventul cu HNK Rijeka în sezonul 2016-2017, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.