Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ministru de Finanţe percepe o chirie uriaşă de la propria mamă

Noului ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, îi place să investească în case. Pentru că o astfel de pasiune este greu de întreţinut cu o slujbă de la stat, Teodorovici îţi plăteşte creditele enorme prin mijloace interesante. Sper exemplu, ministrul percepe o chirie de 5000 de euro pe lună de la mama sa.

Potrivit ultimei declarații de avere semnate de Orlando Teodorovici, cea din 2014, pe anul fiscal 2013, ministrul a câștigat 64.366 de lei și a avut rate la bănci pentru credite cumulate de 812.000 de euro. Singurul venit suplimentar declarat de ministru e cel din chiria unui imobil care-i bagă în buzunar 5.000 euro/lună.

Una dintre casele lui Teodorovici se află pe strada Crişana nr. 21 şi are 440 de metri pătraţi. Imobilul a fost închiriat până în 2013 către SC Casa Marieaan SRL, pentru un restaurantul Casa Marieaan. Firma a fost înființată în 2008 și are unic asociat pe Sofia Costache, fosta soacră a ministrului Teodorovici. Şi în momentul de față, al doilea număr de telefon care apare pe internet la contactul firmei este cel al actualului ministru, scrie vice.com.

În 2011, proprietarul şi chiriaşul (soacra sa) au ajuns la proces. Abia în 2013 a fost încheiat procesul și casa ministrului a fost eliberată. În același an, soții Teodorovici au și divorțat.

Ulterior, imobilul de pe strada Crișana 21 a fost închiriat tot unui restaurant – PataNegra – copas y tapas. Firma care deține restaurantul se numește S.C. PATA NEGRA COPAS Y T AP AS – S.R.L. Ultima înregistrare la Registrul Comerțului este din 2014 (firma a fost înființată în 2013) spune că asociații firmei sunt două doamne: Elena Angela Ilie și Iulia Teodorovici. Deținătoarea restaurantului și chiriașa e chiar mama ministrului, în vârstă de 67 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.