Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul motto al lui Ponta: 'Am scăzut TVA-ul şi m-a luat DNA-ul'

ponta ganditor suparat

Premierul foloseşte Codul Fiscal ca pe o strategie de ieşire a sa din scena politică, sub motto-ul „Am scăzut TVA-ul şi m-a luat DNA-ul”. Este opinia deputatului PNL Florin Secară, care mai afirmă că Guvernul Ponta nu este capabil să ţină "volanul" finanţelor publice naţionale în contextul introducerii pachetului de relaxare fiscală. Secară susţine că este nevoie de un guvern nou şi competent, care să reducă impozitele şi taxele, concomitent cu simplificarea regulilor fiscale şi cu reducerea cheltuielilor publice.

Florin Secară a declarat, în legătură cu discuţiile legate de Noul Cod Fiscal, că Victor Ponta a fost mereu un politician superficial şi că gesturile sale politice nu au avut niciodată substanţă, fiind simple exerciţii de imagine. „Ponta nu a înţeles niciodată cum funcţionează finanţele publice. La început a fost de acord cu scăderea TVA cu singurul gând că îşi va asuma o măsură bună furată de la competitorii săi politici, PNL. Mai apoi s-a reorientat şi foloseşte Codul Fiscal ca pe o strategie de ieşire a sa din scena politică, sub motto-ul «Am scăzut TVA-ul şi m-a luat DNA-ul». Ponta a fost mereu un politician superficial şi gesturile sale politice nu au avut niciodată substanţă”, spune Florin Secară.

Secară apreciază că reducerea de taxe şi impozite este sustenabilă doar cu măsuri liberale complementare concomitente, nominalizând printre acestea simplificarea regulilor fiscale şi a reglementărilor privind calcularea taxelor, precum şi reducerea cheltuielilor publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.