Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul Premier al Republicii Moldova a primit binecuvântarea din partea Mitropolitului Chișinăului și al întregii Moldove

Mitropolia Moldovei
Mitropolitul Vladimir al Moldovei

Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Vladimir, a venit cu un mesaj, prin care l-a felicitat pe candidatul desemnat la funcția de premier al Republicii Moldova, Dorin Recean. În acest sens, înalta față bisericească și-a exprimat speranța că noul Executiv, pe care urmează să-l conducă Dorin Recean, va avea o activitate prodigioasă şi inspirată, în numele propăşirii valorilor şi intereselor poporului nostru, conform deschide.md.

„În această ordine de idei, înțelegând pe deplin provocările interne, regionale şi internaționale ale timpului, ne rugăm Bunului Dumnezeu să ajute şi să lumineze noul Guvern, dar şi pe toți legiutiorii Țării, spre a lua hotărâri curajoase, înțelepte şi destoincie, care să ne ofere siguranță şi stabilitate, dar care să nu contravină identității noastre şi valorilor creştineşti.

Reiterăm, că Biserica Ortodoxă din Moldova a susținut şi va susține Statul Republica Moldova în toate activitățile sale cele ziditoare, spre binele şi mărirea Țării, reieşind din Învățătura Sfintei Evanghelii şi datinile înaintaşilor”, se menționează în mesajul Mitropolitului.

Amintim, că ieri după ce premierul Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia sa și a întregului Corp Executiv, noul candidat pentru funcția de premier a fost desemnat Dorin Recean. Acesta a primit mesaje de susținere din partea președintelui Maia Sandu și a președintelui Parlamentului, Igor Grosu. În acest sens, Dorin Recean are la dispoziție 15 zile pentru a-și constitui noua echipă guvernamentală și a-și prezenta programul de guvernare în plenul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.