Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul preşedinte al Federaţiei de Ciclism, Alexandru Ciocan: 'Va fi o muncă grea, de durată'

facebook.com
Federația Română de Ciclism

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, Alexandru Ciocan, a afirmat că ''ciclismul trebuie să fie învingător'', într-un comunicat remis AGERPRES după Adunarea Generală de alegeri a forului, desfăşurată sâmbătă, la Sibiu.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’

''Avem speranţa că această echipă echilibrată va acoperi toate nevoile sportivilor, cluburilor, tuturor oamenilor implicaţi în acest sport frumos. Va fi o muncă grea, de durată, însă ciclismul te învaţă să strângi din dinţi şi să ajungi la linia de sosire învingător! Ciclismul trebuie să fie învingător!", a spus Ciocan.

Alexandru Ciocan a fost votat pentru un mandat de patru ani de 47 dintre cei 74 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. Rezultatele celorlalţi trei candidaţi sunt următoarele: Szabolcs Sebestyen - 21 de voturi, Traian Vasile Goga - 3 voturi, Mariana Macovei - 3 voturi.

Alexandru Ciocan va ocupa astfel postul de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism rămas vacant după numirea lui Eduard Novak în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului. Ciocan este un fost ciclist de performanţă, multiplu campion naţional, cu nenumărate participări la Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei. După retragerea din activitate a fost antrenor, organizator de competiţii de şosea, dar şi comentator al competiţiilor de ciclism la Eurosport.

Echipa câştigătoare este completată de vicepreşedinţii Cătălin Sprînceană şi Ovidiu Burghelea şi de membrii (Consiliului de Administraţie) Stefan Laibner, Ovidiu Simen, Tudor Geangălă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.