Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul Rapid se pregătește de confruntarea cu Steaua Armatei: Detalii despre salarii și baza de antrenament

www.digisport.ro
Ovidiu Burcă Rapid

Ovidiu Burcă, managerul noului Rapid, a vorbit despre timpul limitat pe care echipa îl are la dispoziție să se prezinte la startul Ligii a IV-a. Giuleștenii sunt în căutarea închegării unui lot competitiv care să facă față duelurilor din eșalonul inferior, acolo unde principalul contracandidat la promovare este CSA Steaua.

Burcă spune că noua formație care va duce mai departe numele Rapid a fost primită cu brațele deschise de publicul larg și reacțiile au fost dintre cele bune. ”Am primit un feedback extraordinar, mulți oameni îmbrățișează proiectul, timpul este însă în defavoarea noastră, încercăm să închegăm un lot. Natural și nicicum artificial, așa cum s-a mai vehiculat, am primit un loc în Liga a IV-a, de ce să mai cerem să jucăm în Liga a V-a? Vrem să jucăm în liniște în acest campionat. Cei de la CSA Steaua au un lot puternic, se pregătesc de ceva timp, au anunțat și un buget, vom fi foarte atenți la ce jucători aducem, pentru că ne va fi dificil în fața unui asemenea adversar. Vrem un staff tehnic responsabil, care să ne ajută și în anii viitori”, a spus oficialul rapidist la Digi Sport Matinal.

Citește și: Fiul lui Șumudică, refuzat de noul Rapid: 'Aș fi fost mândru'

Găsirea jucătorilor potriviți care să o promoveze pe Rapid într-un eșalon superior este o muncă dificilă, mai dezvăluie Burcă. Tot el spune că s-a lovit de refuzul unora, dat fiind faptul că aceștia aveau deja semnate noi acorduri cu alte echipe. Din Liga a IV-a o singură echipă va promova. ”I-am contactat pe unii, suntem întârziați, nu ascund acest lucru, pentru că mulți au semnat pe la diverse echipe”, a spus managerul Rapidului, care s-a referit și la partea financiară: ”Pentru nivelul Ligii a IV-a oferim salarii pe care alte echipe nu și le-ar permite. Multă lume spune că avem destui bani, dar banii sunt bine calculați. Avem și o primă de obiectiv, care va fi în cuantum de încă un salariu”.

Noul Rapid va continua să se antreneze și să-și dispute meciurile de acasă pe Bătrânul Giulești - Valentin Stănescu. Ulterior, echipa se va antrena la baza Pro Rapid. ”Ne vom antrena de două ori pe săptămână, pe Giuleșiti și vom juca la final de săptămână. Până când Primăria va intra în posesia bazei Pro Rapid și readucerea la standarde decente, avem altă bază la care ne vom mai antrena”, a încheiat Burcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.