Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Șumudică, refuzat de noul Rapid: 'Aș fi fost mândru'

www.gsp.ro
Marius Șumudică fiu

Marius Șumudică a dezvăluit că fiul său, Marius Ștefan Șumudică, a fost refuzat de Academia Rapid, echipa nou-înființată cu sprijinul Primăriei Sectorului 1.

Tehnicianul a afirmat că nu se aștepta ca fiul său să fie refuzat de giuleșteni, după ce Șumudică jr. a marcat de nouă ori în liga a treia în sezonul precedent și după ce s-a antrenat la prima echipă a Astrei.

Citește și: Legenda Braziliei, Roberto Carlos, vorbe măgulitoare la adresa lui Hagi: 'N-am amintiri prea bune cu el!' / VIDEO

"A marcat nouă goluri anul trecut în Divizia C și nu mă așteptam să fie refuzat. Aș fi fost mândru ca băiatul meu să continue în culorile alb-vișinii. Am încercat să îl duc la Rapid, dar a fost refuzat de cei de acolo. Eu l-am avut la Astra. Probabil că sunt jucători mai buni decât el, într-un lot de Liga a 4-a", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

În luna ianuarie, atacantul de 21 de ani a fost în cantonament cu prima echipă a Astrei, după ce a evoluat până la acel moment la echipa a doua a Astrei. La finalul sezonului, Șumudică jr. a fost împrumutat de Astra la Metaloglobus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.