Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul șef TVR, Dan Turturică: 'Sper că se poate face treabă deasupra tensiunilor politice'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Turturică

Noul director TVR, Dan Turturică, a apreciat luni seară, după numirea sa în funcție de către Parlament, că va fi „greu, dar nu imposibil” ca televiziunea publică să fie imună la tensiunile politice.

„În urmă cu câteva minute, Parlamentul m-a numit Președinte-Director General al TVR. Mai mult decât rezultatul votului din plen, m-a bucurat rezultatul votului din Comisiile reunite de Cultură, care a înaintat propunerea. Niciun vot împotrivă. Mă face să sper că se poate face treabă deasupra tensiunilor politice. Știu că va fi greu, dar nu imposibil!”, a scris Turturică pe Facebook.

Dan Turturică a debutat ca reporter în 1990, la săptămânalul „Expres”, condus de Cornel Nistorescu. A condus săptămânalul „Prezent” (2005-2006) și cotidianul "Evenimentul zilei" (2000-2005). Între 2006 și 2015 a fost redactorul șef al cotidianului „România liberă”, iar în 2015 - 2019 a fost redactor-sef al siteului digi24.ro. Dan Cristian Turturică a desfășurat activități și în domeniul televiziunii, el fiind unul dintre producătorii și prezentatorul emisiunii "Reporter Incognito", difuzată între 2002 și 2004 de postul "Prima TV". De asemenea, a moderat talk-show-urile "Prim Plan" (TVR) și "Arena Media" (Realitatea TV).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.