Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul serviciu Samsung Paperless elimină problemele de falsificare a documentelor

ledgerinsights.com
samsung

Samsung SDS, tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) a companiei Samsung, a lansat un nou serviciu numit Paperless pentru a oferi fiabilitatea și transparența documentelor într-un mediu cloud.

Lansat ca o soluție bazată pe cloud blockchain-as-a-service (BaaS) pentru întreprinderi, Paperless gestionează documente sensibile precum contracte, formulare de consimțământ și certificate pe blockchain pentru a preveni falsificarea. Potrivit anunțului oficial , noul serviciu poate fi utilizat în diverse domenii, cum ar fi votarea sau sarcinile care necesită diverse documente de probă.

Paperless permite, de asemenea, gestionarea documentelor care trebuie eliminate după o anumită perioadă prin criptarea și stocarea datelor sensibile sau de volum mare pe un server separat, păstrând doar valoarea hash a fiecărei date pe blockchain.

Deoarece tot istoricul datelor, cum ar fi crearea, revizuirea și eliminarea documentelor, sunt înregistrate pe blockchain în timp real, acest design care combină tehnologia on-chain și off-chain abordează „încetinirea vitezei tranzacțiilor blockchain datorită volumelor masive de date”. se arată în anunț.

Samsung SDS a adăugat că serviciu fără hârtie, a fost aplicat la contractele sale salariale pentru angajați, votarea la nivel de companie și gestionarea certificatelor pentru a eficientiza procesele complexe.

Filiala TIC a gigantului tehnologic sud-coreean este un explorator cunoscut al tehnologiei blockchain. Anul trecut, Samsung SDS a anunțat că va desfășura o serie de proiecte pilot pentru a testa managementul distribuției medicamentelor alimentate cu blockchain, pentru a garanta transparența în urmărirea medicamentelor farmaceutice.

Samsung însuși este, de asemenea, un participant la cursa blockchain. Compania a depus anterior un brevet pentru o unitate SSD (SSD) blockchain programabilă și un comutator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.