Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic face mărturisiri dramatice după operația avută la cot: 'Am plâns două-trei zile. Simţeam că m-am trădat singur'

www.agerpres.ro
Novak Djokovic

Novak Djokovic, jucătorul care va termina pe primul loc sezonul 2018 în tenisul masculin, a vorbit, într-un interviu pentru The Telegraph, despre şocul pe care l-a avut după ce a ajuns pe masa de operaţie, din cauza durerilor la cot, informează Mediafax.

Incredibil pentru mulţi fani ai tenisului, Djokovic a reuşit în aproximativ opt luni să se refacă după o operaţie la cot, să câştige două titluri de Mare Şlem şi să revină pe prima poziţie ATP, de pe locul 22. Luna februarie a fost însă un adevărat coşmar pentru Djokovic, iar acum piesele imaginii de ansamblu ies la iveală.

"Pur şi simplu, am plâns două-trei zile. Am plâns după ce am făcut operaţia la cot. De fiecare dată când mă gândeam la ce am făcut, simţeam că m-am trădat singur. Am încercat să evit să ajung pe acea masă, pentru că nu sunt un fan al operaţiilor şi al medicamentelor. Îmi place natural, corpurile noastre sunt mecanisme capabile să se regenereze. Dar a fost o decizie necesară. Nu puteam sta alte 12 luni, trebuia să revin pe teren şi acesta a fost compromisul necesar", a mărturisit sârbul pentru The Telegraph.

Liderul mondial a admis şi că a avut emoţii, neştiind cum se va recupera corpul său după intervenţia medicală.

Novak Djokovic a urcat pentru a patra oară în carieră pe prima poziţie ATP, ajungând la cea de-a 224-a săptămână petrecută în fotoliul de lider mondial.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.