Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic revine pe teren, după umilința de la Monte Carlo: Începe turneul de la Berlgrad, în centrul care îi poartă numele

Novak Djokovic se întoarce săptămâna aceasta la Belgrad, oraşul său natal, pentru a juca la un turneu ATP 250 pe zgură unde va căuta să se apropie de cea mai bună formă a sa după eşecul de la Monte Carlo, cu gândul la Roland Garros, scrie AFP.

"Zgura cere să petreci mai mult timp pe teren, la antrenamente şi cu meciurile. Sper că voi juca mai multe meciuri decât la Monte Carlo", a declarat luni presei sârbul, ce a pierdut săptămâna trecută primul său meci din 2022 pe această suprafaţă, în Principat, în faţa spaniolului Alejandro Davidovich, viitor finalist.

A fost doar al patrulea său meci din acest sezon pe orice tip de suprafaţă, după cele trei de la Dubai în luna februarie. La începutul anului, el a fost împiedicat să dispute Openul Australiei fiindcă a refuzat să se vaccineze împotriva Covid, scrie agerpres.ro.

Openul Serbiei va avea loc între 18 şi 24 aprilie pe terenurile centrului de tenis "Novak", situat pe malul Dunării, in inima Belgradului. Alături de numărul 1 mondial, principalele atracţii sunt rusul Andrei Rublev (N. 8 mondial) şi austriacul Dominic Thiem, absent din circuitul ATP din iunie 2021 din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte.

După Belgrad, unde va viza un al treilea titlu, Djokovic şi-ar putea continua pregătirea pentru Roland Garros la Masters 1000 de la Madrid şi de la Roma.

"Asta va depinde în oarecare măsură de parcursul meu aici şi de forma mea. Ne vom hotărî după această săptămână", a spus el.

Sârbul a avut de multe ori un început dificil pe zgură. După al doilea său titlu la Monte Carlo în 2015, el nu a mai trecut de sferturi la primul său meci al sezonului pe această suprafaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.