Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu a avut nicio treabă PSD nici cu vaccinurile, nici cu măştile neconforme, afirmă premierul României

time.com
masca masti

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Satu Mare, că formaţiunea sa nu a avut nicio legătură cu achiziţia de vaccinuri anti-COVID sau cu alte materiale achiziţionate în pandemie şi că şi el îşi doreşte să afle de ce au fost cumpărate vaccinuri cu asemenea sume, potrivit Agerpres.

"Legat de vaccinuri, în sfârşit aflăm şi adevărul ce s-a întâmplat şi cât au costat aceste vaccinuri şi deci aş vrea să aud şi eu explicaţiile: de ce am cumpărat vaccinuri de asemenea sume? O să vedem, e un proces, o să angajăm avocaţi. Stau cu ministrul Sănătăţii de vorbă, ministrul Finanţelor, nu e nici primul, niciun ultimul proces. Cu adevărat, nu a avut nicio treabă Partidul Social Democrat, nici cu vaccinurile, nici cu măştile neconforme, care şi acum sunt prin depozite şi pot fi filmate. Nici cu utilaje cumpărate defecte pentru a face măşti neconforme. Sunt, spunea Curtea de Conturi, fără vaccinuri, sunt încă aproape 176 de milioane de euro cheltuiţi în timp ce noi stăteam cu toţii (...) în casă. Unii speculau acel moment ca să se îmbogăţească", a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări referitoare la procesul intentat statului român de către compania Pfizer.

Premierul s-a arătat convins că justiţia va face dreptate până la capăt şi se va afla adevărul despre ce s-a întâmplat în acea perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.