Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nu avem nicio șansă să câștigăm cu Rusia fără ajutorul SUA': Zelenski prezintă un raport devastator pentru Ucraina!

newsweek.com
zelenski

'Nu avem nicio șansă să câștigăm cu Rusia fără ajutorul SUA': Zelenski prezintă un raport devastator pentru Ucraina!

Forțele armate rusești au un avantaj major pe front! Asta o spune președintele ucrainean Volodimir Zelesnski, în cadrul unui interviu. Liderul de la Kiev spune că ajutorul SUA e vital pentru Ucraina.

Zelensky: "Ucraina nu va avea nicio șansă să câștige războiul fără asistența Statelor Unite. Raportul de artilerie pe front astăzi este de 1 la 10, iar cel de aviație este de 1 la 30", a spus el într-un interviu acordat PBS, relatează Nexta.

Centrala termică Trypilska a fost atacată de 11 rachete, dintre care Ucraina a distrus șapte din ele

Președintele a menționat că cele 4 rachete rămase au distrus centrala termică, pentru că atunci s-au epuizat rachetele de apărare antiaeriană pentru protejarea centralei.

"La stația Trypilska, lumina din regiunea Kiev depinde de asta. Unsprezece rachete au zburat. Primele șapte le-am distrus, patru au distrus Trypilska. De ce? Pentru că erau zero rachete. Am rămas fără toate rachetele care au apărat Trypilska ", a mai spus președintele, în cadrul acelui interviu.

Zelensky a cerut țărilor occidentale să ofere Ucrainei același sprijin ca și Israelului

Israelul, Statele Unite, Marea Britanie, Franța și Iordania au acționat împreună împotriva atacurilor iraniene folosind rachete și drone de atac și au făcut acest lucru „cu eficacitate maximă”, a declarat președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyi în mesajul său video zilnic. El a mai menționat că, în același timp, Israelul nu este membru NATO.

„Întreaga lume a văzut, prin exemplul acțiunilor aliaților pe cerul Israelului și al țărilor vecine, cât de eficientă poate fi unitatea în apărarea împotriva terorii, dacă unitatea se bazează pe suficientă voință politică”, a spus el (mesajul pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.