Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu doar Klaus Iohannis este alesul lui Dumnezeu: Unul dintre miniștrii americani crede că Donald Trump are legătură cu Tatăl Ceresc

Facebook
Klaus Iohannis Donald Trump Iohannis Trump

Donald Trump a spus cândva în glumă că 'el este Alesul', dar pentru unul dintre miniştrii săi este evident: preşedintele republican a fost ales de Dumnezeu ...la fel ca predecesorul său democrat, Barack Obama, potrivit France Presse.

'Ştiţi, Barack Obama nu ar fi devenit preşedinte al SUA dacă Dumnezeu nu ar fi hotărât. Şi nici Donald Trump', a declarat ministrul demisionar al energiei, Rick Perry, la canalul Fox News, într-un interviu difuzat duminică.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

Îndreptându-şi brusc privirea spre cer la una din conferinţele sale de presă improvizate, Donald Trump s-a autoproclamat la sfârşitul lunii august 'Cel ales' pentru a duce războiul comercial cu China. El a spus apoi că a fost o glumă şi a criticat sever mass-media care îl luase în serios.

Referindu-se la acest episod, Perry - un creştin practicant - a relatat o recentă conversaţie pe care a avut-o cu miliardarul republican, informează agerpres.ro.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

'Ştiu că unii au spus că aţi afirmat că sunteţi Alesul. Şi le răspund că sunteţi. Am spus: 'Dacă sunteţi un creştin credincios, înţelegeţi planul lui Dumnezeu pentru cei care ne guvernează şi ne judecă pe această planetă', a adăugat el.

Numeroşi membri ai administraţiei Trump, între care şi vicepreşedintele Mike Pence, sunt creştini practicanţi.

Citește și: Cristian Popescu Piedone, declarație surprinzătoare în cazul Colectiv: ‘Dacă în club erau și copiii mei, aș fi spus la fel, că nu am greșit’

În martie, şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo a fost întrebat în timpul unei vizite în Israel asupra eventualităţii ca Donald Trump să fie cel ales pentru 'a ajuta la salvarea poporului evreu de ameninţarea iraniană'.

'În calitate de creştin, cred cu siguranţă că aceasta este posibil', a răspuns Mike Pompeo.

Citește și: Klaus Iohannis, după discuția avută cu Orban și Cîțu: ‘Ecuația bugetului pe 2020 este una complicată’

Rick Perry a fost citat de numeroase ori de către martori în ancheta condusă de democraţi în Congresul SUA în vederea unei proceduri de destituire a preşedintelui Donald Trump în dosarul ucrainean.

Ministrul demisionar a afirmat în interviu că Donald Trump va scăpa de această procedură extraordinară fără a fi destituit.'Este un individ extraordinar', a exclamat el.

Citește și: Bomba a fost detonată- Românii care vor fi afectați de măsurile Guvernului

Salutând 'munca remarcabilă' a lui Perry, Donald Trump a anunţat în octombrie plecarea acestuia din funcţie până la sfârşitul anului.

Dar cei doi sunt departe să fi avut întotdeauna relaţii cordiale.

Fost guvernator de Texas şi candidat mai puţin norocos în alegerile primare ale republicanilor din 2012 şi 2016, Rick Perry a spus în 2015 despre rivalul său Donald Trump că este un 'cancer pentru conservatorism', aminteşte AFP.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.