Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu se confirmă acuzaţiile formulate de Peluza Cătălin Hâldan la adresa FC Voluntari, anunță LPF

agerpres
LPF

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a precizat, sâmbătă, într-un comunicat, că a cercetat acuzaţiile formulate de Peluza Cătălin Hâldan la adresa FC Viitorul şi acestea nu se confirmă, potrivit news.ro.

"Liga Profesionistă de Fotbal a luat cunoştinţă de comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan, intitulat Jos măştile! şi ţine să facă următoarele precizări.

Instituţia noastră a cercetat faptele reclamate în comunicatul PCH, şi a constatat că nu se confirmă sub nicio formă acuzele faţă de situaţia de la FC Voluntari. Nu au fost identificate aspectele reclamate, ba dimpotrivă am constatat că Academia de Fotbal Voluntari nu este închisă, activitatea acesteia derulându-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii. Mai mult, antrenorii din cadrul academiei au fost instruiţi, înainte de reluarea activităţii, cu privire la protocolul medical. Totodată, niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatură şi nicio ambulanţă nu a fost chemată la vreun antrenament.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Precizăm că am constatat, analizând lucrurile de la FC Voluntari, că toţi juniorii sunt termoscanaţi la intrarea in bazele sportive, iar temperatura este trecută într-un tabel. De asemenea, toate materialele cu care se lucrează sunt dezinfectate după fiecare antrenament. LPF a aflat că jucătorii de la prima echipă nu au intrat în contact cu juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, aceştia având alte căi de acces spre terenurile de antrenament, precum şi zile şi intervale orare cu totul diferite faţă de perioadele rezervate echipei din Liga 1.

Aşadar, LPF poate să afirme în deplină cunoştinţă de cauză că toată activitatea celor de la FC Voluntari este dusă în condiţii perfecte, cu respectul tuturor regulilor impuse de situaţia determinată de pandemie, dezminţind astfel afirmaţiile din comunicatul de presă al Peluzei Cătălin Hîldan", arată LPF.

Peluza Cătălin Hâldan, care deţine acţiuni la FC Dinamo, a acuzat, într-un comunicat postat pe Facebook, că FC Voluntari a ascuns cazurile de infectare cu noul coronavirus din club. Ilfovenii au negat aceste acuzaţii şi au precizat că îi vor da în judecată pe dinamovişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.