Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu se dezminte - După OrheiLand și GăgăuziaLand, Șor promite NordLand

stiri.md
marina tauber

La Bălți va fi construit parcul de distracții NordLand, susține Marina Tauber, care a menționat că guvernarea nu va reuși să împiedice echipa lui Ilan Șor să realizeze visurile copiilor.

„Îmi pare foarte rău că încă nu am reușit să construim în Bălți mult-așteptatul NordLand, promis de către Ilan Șor și de mine în campania preelectorală din anul trecut pentru postul de primar al municipiului Bălți. Și, chiar dacă victoria noastră a fost furată, acum asta nu le va reuși. Și eu vă promit, dragii mei, că NordLand va exista la Bălți. Și noi, neapărat, vom avea posibilitatea să-l vizităm gratuit în fiecare zi, cât vom dori”, a spus Tauber, transmite Știri.md cu referire la NewsMaker.

De menționat că în aprilie, Ilan Șor a declarat că dacă Evghenia Guțul va obține victoria în Găgăuzia va construi GăgăuziaLand.

Înainte de aceasta, în 2018 – la Orhei, a fost deschis OrheiLand. Potrivit Centrului de Politici și Reforme, costul estimativ al parcului de distracții „OrheiLand” depășește suma de 16.000.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.