Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu vom abandona valorile creștine și familia tradițională!

george mioc

Sunt creștin și în 2019 voi continua să îmi apăr credința. Mă voi lupta – decent, pașnic, cu mijloace democratice și respectând dreptul altora la opinie – pentru valorile în care cred.

În 2018, Satana de Teleorman a distrus unul din idealurile noastre: a sabotat referendumul pentru modificarea Constituției, iar familia tradițională n-a putut să primească protecția legii fundamentale a României. Stânga gay-marxistă s-a năpustit asupra creștinilor cu o furie care amintește de URSS-ul lui Stalin, în anii 30, când bisericile erau distruse sau transformate în muzee ale „științei și progresului sovietic”. Am fost puși la zid și insultați cu cele mai nerușinate minciuni. Stânga gay-marxistă a acuzat oamenii de dreapta că ar face jocurile Moscovei. Stânga gay-marxistă a susținut că am fi „intoleranți”, deși exact această mișcare refuza orice discuție despre rădăcinile creștine ale poporului român. Stânga gay-marxistă ne-a taxat drept nedemocrați, deși ea s-a bătut să blocheze un referendum perfect legal.

Este însă bine că am văzut cine sunt „oamenii de dreapta” din România: președintele Iohannis și vechii useliști din PNL au susținut, cot la cot cu USR și Dacian Cioloș, deschis sau subteran, tabăra anti-referendum.După ce au boicotat consultarea populară pe tema familiei creștine, tradiționale, s-au grăbit să introducă, în Senat – USR cot la cot cu PSD și PNL - o lege privind parteneriatele civile între persoane de același sex. Toți știm că acesta este un prim pas pentru legiferarea căsătoriilor și adopțiilor. Recent, conservatorii croați au blocat, prin lege, posibilitatea ca cuplurile gay să adopte copii, dar a fost o luptă grea. Sunt două lecții care trebuie învățate de la croați: 1) au știut să-și apere valorile creștine, fără teama că sunt taxați drept retrograzi sau agenți ai Moscovei și 2) ofensiva gay este tot mai agresivă, mai întâi cer puțin – legiferarea parteneriatelor civile – și apoi fac un tărăboi uriaș solicitând să se poată căsători și să adopte copii.Nu trebuie cedat nici un pas în fața acestei minorități agresive!

Credința mea puternică este că, învățând de alte democrații vestice construite în jurul unei culturi creștin-democrate, România poate renaște în jurul valorilor tradiționale, care au unit poporul român timp de 2.000 de ani. Să nu lăsăm propaganda agresivă a stângii să distrugă ceea ce nici tancurile sovietice n-au reușit. Imensa majoritate a poporului român este alături de noi. Nu trebuie să mai permitem ca Satana de Teleorman să încerce să confiște valorile tradiționale. Suntem oameni de dreapta, onești și democrați, nu avem nici o legătură cu #CiumaRosie.

Voi susține și în 2019 legiferarea, prin Constituție, a familiei creștine!

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.