Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nuclearelectrica alocă peste 3,5 milioane de lei pentru servicii de reparare şi de întreţinere a motoarelor electrice

nuclearelectrica

Nuclearelectrica alocă 3,57 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de reparare şi de întreţinere a motoarelor electrice, contractul urmând să fie încheiat pentru o perioadă de 50 luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), potrivit agerpres.ro.

"Achiziţia are ca obiect servicii de reparaţii motoare de următoarele tipuri: MIB VN3 F1900 150-8, 1400 kW, 6 kV, aferente electropompelor tip NMV 1000 (Sistemul Apa Tehnica de Serviciu - BSI71310) - 7 bucăţi şi MIB N3 1000L 150-8, 1250 kW, 6kV, aferente electropompelor tip F 24 NDS (Sistemul Intermediar de Apa de Răcire - BSI 71340) - 7 bucăţi. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 18 zile. Entitatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informaţiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă va răspunde doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit", se menţionează în anunţ.

Ofertanţii trebuie să facă dovada unui nivel mediu al cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani (2018, 2019, 2020) de minimum 2 milioane lei.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 august 2021, ora 15:00.

Nuclearelectrica are ca domenii de activitate producerea de energie electrică, termică şi de combustibil nuclear.

SN Nuclearelectrica SA are două sucursale, fără personalitate juridică: Sucursala CNE Cernavodă, care exploatează Unităţile 1 şi 2 de la CNE Cernavodă precum şi serviciile auxiliare şi Sucursala FCN Piteşti, fabrica de combustibil nuclear. De asemenea, este acţionarul unic al companiei de proiect EnergoNuclear, deţinând 100% din acţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.