Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul 2 din PNL DESFIINŢEAZĂ programul de guvernare al PSD: 'Nu este susţinut de bugetul pentru 2018'

PNL

Vicepreşedintele PNL, Florin Cîţu lansează un atac dur la adresa PSD, chiar în timp ce miniştrii social-democraţi şi ai partenerilor de guvernare trec prin audieri în cadrul comisiilor. "Propun la vot un program de guvenare care nu are cum sa fie pus in aplicare.", susţine Cîţu. Iar în susţinerea afirmaţiilor sale, liberalul vine şi cu o listă de argumente pentru care, susţine el, va vota împotriva Guvernului Dăncilă.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vântu, scrisoare deschisă către Ministrul Justiţiei. Ce CRITICI dure îi transmite afaceristul lui Tudorel Toader

"Programul de guvernare nu este sustinut de bugetul PSD pentru 2018.

1. Masurile din programul de guveranre pentru 2018 nu sunt incluse in bugetul pentru 2018. Dragnea si PSD aduc un Parlament si propun la vot un program de guvenare care nu are cum sa fie pus in aplicare. Nici acum nu va prindeti doamna V.V. Dancila ca si dumneavoastra sunteti de "unica folosinta"?

2. Mult promisa relaxare fiscala trebuia sa aiba loc in 2017/2018. Acum Dragnea se jura ca 2019 este anul in care reduce taxele. Cum era aia... m-ai pacalit o data, de doua ori, sa ti fie rusine... te cred si a treia oara atunci.. ?

3. Nu exista nicio masura care sa arate cum va tine cont guvernul VVD de recomandarile CE pentru reducerea deficitului structural care a depasit 3% deja. Mai simplu. Acest program ignora faptul ca bugetul pentru 2018 este neconstitutional.

4. Nu exista nicio masura in acest program care sa elimine ingrijorarile care i-au facut pe cei de la CE sa lege fondurile europene de statul de drept.

Acestea sunt 4 argumente pentru care astazi votez impotriva programului de guvernare si a guvernului VV Dancila.

Ma astept ca in Parlamentul Romaniei sa se respecte legea. Parlamentarii PSD + ALDE +UDMR deja au votat un buget neconstitutional. Astazi trebuie sa se opuna unui program de guvernare care nu are cum, legal, sa fie pus in aplicare.", scrie Florin Cîţu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.