Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul cazurilor de coronavirus este în creștere în Suceava: patru pacienți internați la Spitalul Judeţean de Urgenţă în ultimele 24 de ore

spital subsol turnu severin

Patru persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, în ultimele 24 de ore, iar alte opt au fost externate, a informat, luni, Prefectura Suceava, relatează Agerpres.

Citește și: Situație tot mai gravă la Galați: patru secții de la Spitalul Județean au fost închise; 38 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus

Sursa citată a precizat că în SJU Suceava se află internaţi 453 de pacienţi, 90 diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care 12 în Secţia ATI, doi fiind intubaţi.

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 59 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi cinci persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3.507 persoane declarate vindecate.

În cursul zilei de duminică, poliţiştii au desfăşurat activităţi în contextul evoluţiei COVID-19, fiind desfăşurate acţiuni preventive de instruire cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse la 760 de persoane.

Activităţile în contextul infecţiilor cu SARS-CoV-2 au avut în vedere şi verificarea a 19 societăţi comerciale, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.000 de lei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.