Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul cazurilor de coronavirus în judeţul Giurgiu a ajuns la 46

Twitter
coronavirus

Numărul cazurilor de coronavirus în judeţul Giurgiu a ajuns joi la 46, cu zece mai multe cazuri ca miercuri, când erau înregistrate 36, iar în carantină instituţionalizată se află 406 persoane, cu 16 mai multe ca în urmă cu 24 de ore potrivit Agerpres.

"Situaţia epidemiologică în judeţul Giurgiu arată că la data de 9 aprilie 2020 sunt 46 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu COVID 19 în judeţ, cu zece mai multe faţă de 36 de cazuri înregistrate ieri, în carantină instituţionalizată sunt 406 persoane, cu 16 mai multe ca ieri când erau în carantină 390 de persoane, iar în autoizolare la domiciliu sunt 1.167 de persoane, cu 35 de persoane mai puţine ca ieri când erau la domiciliu, în autoizolare, 1.202 persoane", se arată într-un comunicat de presă emis joi de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu.

Starea de sănătate a celor aflaţi în carantină şi în autoizolare este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, 189 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare şi trei persoane pe cel de carantinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.