Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul cazurilor noi de COVID-19 internate în Suceava a crescut

Pinterest
coronavirus

Numărul cazurilor noi internate în spital cu diagnosticul de COVID-19, în ultimele 24 de ore, a crescut cu 26 faţă de raportarea precedentă, iar alte 17 persoane declarate vindecate au fost externate, a informat, miercuri, Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, din totalul celor 523 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, 127 pacienţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19, alţi 117 sunt în zona tampon şi 279 sunt cu alte afecţiuni non-COVID, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Oficial al BCE, AVERTISMENT sumbru: băncile din Europa vor avea probleme

Din totalul pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 din SJU Suceava, 85 prezintă forme medii ale bolii, 36 au forme uşoare, iar şase pacienţi cu forme grave sunt internaţi în Secţia ATI, unul fiind ventilat mecanic.

La Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi 60 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi 11 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte COVID-19 internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi COVID-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Citește și: E lege! Administrațiile locale pot monta echipamentele de supraveghere video fără costuri suplimentare pentru deținătorii stâlpilor

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3.789 de persoane declarate vindecate.

Numărul total de persoane testate, până în prezent, este de 32.331, în ultimele 24 de ore fiind testate 336 de persoane.

Conform distribuţiei cazurilor COVID-19 pe unităţi administrativ teritoriale, din totalul de 114, 44 nu au niciun caz de infecţie în evoluţie, 33 au câte un caz în evoluţie, 25 au sub cinci cazuri, şapte au sub zece cazuri, iar cinci au peste zece cazuri în evoluţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.