Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Brazilia a depășit 140.000, dar plajele sunt pline

Agerpres
Brazilia coronavirus

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Brazilia a depășit 140.000, dar plajele sunt pline. Oamenii, în cea mai mare parte, nu respectă pe plaje distanțarea socială sau nu poartă măști, anunță MEDIAFAX.

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Brazilia a ajuns la 141.783, în timp ce 4.732.568 persoane au fost infectate până acum, după un weekend de temperaturi ridicate, cu plaje aglomerate în Rio de Janeiro și Sao Paulo, scrie agenția ANSA.

În 24 de ore, au fost înregistrate 335 de decese și 13.800 de cazuri noi, potrivit raportului privind pandemia întocmit în cele 27 de state braziliene și publicat luni de site-ul G1.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta .

Media deceselor a fost de 697 în ultimele șapte zile, indicând o scădere de 7% la nivel național.

Creșteri ale numărului mediu de decese au fost observate în Rio de Janeiro și Amazonas, două state în care situația se deteriorează, precum și în Minas Gerais, Bahia, Roraima și Amapá.

Rio de Janeiro, statul brazilian cel mai vizitat de turiștii străini, a înregistrat duminică 39,2 grade Celsius, cu plaje pline de oameni care, în cea mai mare parte, nu respectau distanțarea socială sau nu purtau măști.

Și plajele din Copacabana, Leblon sau sudul din Rio au fost aglomerate.

Chiar și plajele de pe coasta São Paulo, cel mai important și populat stat din Brazilia, s-au umplut de vizitatori în weekend.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.