Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2, internaţi la Terapie Intensivă, este în creştere în Vrancea

Ora de Sibiu
terapie intensivă

Numărul pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2, internaţi pe secţiile de Terapie Intensivă a spitalelor din Vrancea, este în creştere, joi fiind raportate şapte persoane în stare gravă, cu trei mai multe decât în ziua anterioară, potrivit Prefecturii Vrancea, potrivit Agerpres.

"În Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani şi Spitalul Municipal Adjud se află internaţi 234de pacienţi, dintre care şapte la secţia ATI, doi la Focşani şi cinci la Adjud, în stare gravă, intubaţi şi ventilaţi", a precizat Prefectura Vrancea.

Potrivit instituţiei, în judeţul Vrancea s-au efectuat, până în prezent, un număr de 2.226 teste pentru COVID-19, dintre care 102 teste în ultimele 24 de ore.

Citește și: VEȘTI BUNE de la Ludovic Orban: ce magazine din mall-uri se REDESCHID după 15 mai .

În data de 7 mai 2020, în judeţ sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică Vrancea 220 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află 192 persoane, iar 194 sunt în carantină la domiciliu, deoarece în momentul înregistrării nu existau spaţii disponibile.

La nivelul judeţului au fost raportate de Grupul de Comunicare Strategică un număr de 397 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, dintre care zece cazuri în ultimele 24 de ore. Numărul deceselor din cauza COVID-19 în judeţul Vrancea a ajuns la 22, în timp ce 93 de persoane au fost declarate vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.