Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul persoanelor ieşite din carantină şi autoizolare la domiciliu, din Suceava, a crescut

facebook.com
izolare coronavirus

Numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu, în judeţul Suceava, este în prezent de 1.249, iar 12.218 au ieşit de sub incidenţa acestei măsuri de la instituirea stării de urgenţă şi până în prezent, în creştere cu 279 faţă de raportarea anterioară, a informat, miercuri, Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, în carantină instituţionalizată sunt plasate în prezent 475 de persoane, iar de sub incidenţa acestei măsuri au ieşit până în prezent 1.568 de persoane, cu 39 mai multe decât la raportarea anterioară, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Se pregătesc 'coridoare turistice' în Balcani: Cehia vrea să aducă turiști croați, austrieci și unguri

''Au fost externate din spital 739 de persoane, iar 275 de persoane au fost declarate vindecate'', a precizat sursa citată.

Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pe raza judeţului Suceava au acţionat 311 poliţişti, 85 jandarmi, 4 poliţişti de frontieră, 43 de poliţişti locali şi 19 militari MApN.

Citește și: Donald Trump, după ce prețul petrolului a ajuns la MINUS 40 de dolari pe baril: 'Nu vom lăsa niciodată baltă măreaţa Industrie de Petrol & Gaz a SUA'

În cadrul activităţilor desfăşurate în contextul prevenirii răspândirii COVID-19 în ultimele 24 de ore, s-au executat 66 misiuni, cele mai multe fiind pentru verificarea respectării interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

Au fost verificate 884 persoane cu privire la respectarea interdicţiilor impuse, fiind constatate şi aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 132.290 lei, s-au constatat cinci infracţiuni şi sunt cercetate patru persoane.

Citește și: Probleme pentru PNL: Scăderea în sondaje, dezbătură în şedinţa BPN (surse)

Totodată, în ultimele 24 de ore, au fost depistate 102 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, pentru care au fost constatate şi aplicate tot atâtea sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 134.500 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava şi pentru asigurarea zonei de protecţie au constatat 28 fapte de natură contravenţională, 22 vizând nerespectarea restricţiilor de circulaţie. Valoare totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 65.465 lei, din care 62.000 lei pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.