Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul şoferilor prinşi sub influenţa drogurilor în județul Sălaj a crescut

Şase şoferi au fost depistaţi pozitivi la controlul antidrog, în ultima săptămână, de poliţiştii din judeţului Sălaj, ultimul caz fiind întregistrat în noaptea de duminică spre luni, potrivit agerpres.ro.

"Puţin după miezul nopţii trecute, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Zalău au oprit în trafic, pe bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Vârşolţ. Poliţiştii au solicitat sprijinul colegilor de la Biroul Rutier, care au testat conducătorul auto, cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la BZP (benzilpiperazină - substanţă psihoactivă similară cu amfetamina - n.r.), OPI (opiacee - n.r.) şi MDMA (substanţă psihoactivă din familia amfetaminelor - n.r.), motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice. În cauza, s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea unităţii de parchet competente", precizează luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, cu o seară înainte, un alt şofer, de 26 de ani, a fost depistat, în Zalău, pozitiv la cinci tipuri de substanţe interzise, printre care cocaină, metamfetamină şi opiu.

De asemenea, în săptămâna 24 - 30 septembrie, poliţiştii Biroului Rutier au depistat în trafic patru conducători auto, care au ieşit pozitivi la diferite substanţe psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.