Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul victimelor din catastrofa aviatică a ajuns la 113

Şeful forţelor aeriene indoneziene a declarat marţi că 113 persoane se aflau la bordul avionului militar care s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din oraşul Medan de pe insula Sumatra, precizând că nu există niciun supravieţuitor, relatează AFP şi DPA.

Citește și: Imagini de la tragedia aviatică soldată cu peste 30 de morți / VIDEO

Doisprezece membri ai echipajului şi 101 pasageri se aflau la bordul avionului Hercules C-130 care s-a prăbuşit la Medan după decolarea din Jakarta, a declarat şeful forţelor aeriene, Agus Supriyatna. El a precizat însă că au existat escale la Pekabaru şi Dumai şi nu se ştie dacă toţi pasagerii iniţiali au rămas la bord.

El a afirmat însă pentru postul TV Metro că până în prezent de la locul prăbuşirii avionului au fost recuperate 49 de cadavre.

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt militar citat de Reuters afirmă că la bordul avionului prăbuşit la două minute după decolare se aflau 62 de oameni.

'În avion se aflau 12 membri ai echipajului şi circa 50 de pasageri', a declarat purtătorul de cuvânt militar Fuad Basya. 'În prezent efectuăm verificări pentru a stabili cine se afla în avion', a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.