Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nume mari din lumea modei, printre care Antonio Banderas, Victoria Beckham sau Donatella Versace, și-au luat rămas bun de la Karl Lagerfeld

thefamouspeople.com
Karl Lagerfeld

Celebrităţi din lumea modei, actori şi actriţe, printre care Donatella Versace, Victoria Beckham, Marion Cotillard, Antonio Banderas, Diane Kruger, Gigi Hadid, i-au adus un omagiu superstarului modei Karl Lagerfeld, care a murit, marţi, la vârsta de 85 de ani, informeză News.ro.

Citește și: DOLIU în lumea modei: A murit Karl Lagerfeld, creatorul casei Chanel

Donatella Versace a scris pe Twitter: "Karl, geniul tău a atins multe suflete, în special pe al lui Gianni şi pe al meu. Nu vom uita niciodată talentul tău incredibil şi inspiraţia ta eternă. Vom învăţa mereu de la tine".

Designerul Henry Holland a publicat de asemenea un omagiu, folosind unul dintre citatele lui Lagerfeld. "Să creezi înseamnă să respiri, aşa că dacă nu pot crea, am necazuri".

Caroline Rush, director executiv al British Fashion Council, a spus: "Suntem profund îndureraţi de vestea morţii lui Karl Lagerfeld. Contribuţia sa fără rival la industria modei a schimbat felul în care se îmbracă femeile şi percep moda. El a inspirat generaţii de tineri creatori şi va continua să o facă".

Victoria Beckham: "Sunt atât de tristă să aud asta. Karl a fost un geniu şi întotdeauna cald şi generos cu mine personal şi profesional".

Actriţa Diana Kruger: "Karl... nu pot spune cât de mult ai însemnat pentru mine şi cât de mult îmi vei lipsi. Nu voi uita niciodată bunătatea ta, râşul tău, imaginaţia ta. Am venit în Franţa să te văd săptămâna aceasta şi să te prezint fiicei mele... Am inima frântă, a fost prea târziu. Odihneşte-te în pace, te ador!".

Şi Lindsay Lohan i-a mulţumit creatorului: "Inima mi-e frântă!".

Iman Abdulmajid, văduva lui David Bowie, a scris pe Twitter că odată cu moartea lui Karl Lagerfeld se încheie o eră.

"Lumea modei îl pierde pe unul dintre cei mai influenţi creatori ai săi. Mulţumesc pentru talent", a scris pe Twitter actorul Antonio Banderas.

Cântăreaţa Lilly Allen: "M-ai făcut să mă simt ca o prinţesă. Nu am înţeles ce ai văzut la mine, dar îţi sunt pentru totdeauna recunoscătoare pentru sprijinul pe care tu şi Chanel mi l-aţi oferit în ultimii 15 ani. Odihneşte-te în pace, Karl, ai fost un adevărat geniu şi îmi vei lipsi, atât de mult".

"Dragă Karl, dragă maestre, existenţa ta a fost atât de vibrantă, bunătatea ta profundă, curiozitatea ta asupra lumii şi umanitatea ta m-au emoţionat atât de mult. Ceea ce ai lăsat este viu, luminos şi strălucitor. Geniu ţi se potriveşte perfect. Mulţumesc pentru frumuseţe, umor, poezie, autenticitate, excelenţă, pasiune şi dragoste. Mulţumesc pentru că ai dat atât de mult Franţei. Şi Artei. Îţi doresc o călătorie minunată şi liniştită. Cu toată dragostea mea, Marion", a fost mesajul actriţei Marion Cotillard.

Top-modelul Gigi Hadid: "Am inima frântă.Nu am cuvinte... Nu va mai fi niciodată un alt Karl Lagerfeld. Fiecare secundă cu tine a fost o onoare, bucurie şi inspiraţie. Îmi doresc să te fi îmbrăţişat încă o dată. Te iubesc, Karl. Mulţumesc pentru tot!".

Karl Lagerfeld, 85 de ani, omul care a revitalizat casa Chanel, creator de geniu, personaj enigmatic şi designer exigent, a murit marţi, a anunţat, casa Chanel, al cărei director artistic era de 36 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.