Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numele Papei Francisc, amestecat în manifestațiile de la București

The Federalist
Papa Francis

Digi 24 a încercat să implice numele Papei Francisc în chestiunea manifestațiilor antiguvernamentale de la București. S-a luat o predică cu mesaj anticorupție, ultima din multele ale Papei, și, artificial, s-a vrut „lipirea” ei pe situația din țara noastră. În plus, cei de la Digi 24 au afirmat că modul „în care s-au comportat parlamentarii puterii, în frunte cu şefii celor două Camere, atunci când preşedintele Klaus Iohannis a vorbit în Parlament” a nemulțumit Vaticanul, ceea ce e o minciună.

„Asemenea acţiuni ar putea complica aranjamentele pentru viitoarea vizită în România a Papei Francisc, care duce la rândul său o luptă împotriva corupţiei din Biserica Catolică”, au mai spus cei de la Digi 24.

Neadevărul a fost sesizat, pe Facebook, de scriitorul Alexandru Petria, care a scris: „Cea mai mizerabilă manipulare e încercarea celor de la DIGI 24 de-a lega numele Papei Francisc de sloganurile anticorupție ale manifestanților din Piața Victoriei. Manevre de gradați cu ochi albaștri. Sfântul Părinte a condamnat corupția în multe predici, dar fără legătură cu țara noastră. Și nu, nu s-a pronunțat pro-țopăit alături de multinaționale și bancheri la București. Mi-e greață, greață, greață...”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.