Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numire controversată: Băiat de bani gata, numit prefect al judeţului Vaslui fără strop de experiență

InVaslui
eduard popica

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit miercuri în funcţia de prefect al judeţului Vaslui pe Eduard Popică, un tânăr cunoscut pe plan local drept un băiat de bani gata, fără a deţine experienţă în administraţie. Popica este ginerele lui Emil Savin, regele local al asfaltului, a fost cununat de deputatul Adrian Solomon şi este cumătrul preşedintelui CJ, Dumitru Buzatu, iar până pe 15 mai a fost consilier judeţean din partea PSD, informează Adevărul.

Numele lui Eduard Popică a fost vehiculat de mai multe săptămâni ca fiind posibil prefect de Vaslui. În vârstă de 33 de ani, este absolvent de studii juridice şi îl înlocuieşte din funcţia de prefect pe Isabel Bogdan.

Dragoș Pătraru a dat LOVITURA la Digi 24: bate Antena 3 și România TV

”Există o decizie de încetare a exercitării cu caracter temporar a domnului Isabel Bogdan a funcţiei publice de prefect de Vaslui. Domnul Popica Eduard Andrei este noul prefect al judeţului Vaslui, care exercită această funcţie cu caracter temporar prin detaşare, în condiţiile legii”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, după şedinţa de Guvern de miercuri.

Eduard Popica nu a deţinut nicio funcţie publică de conducere până în prezent, activitatea sa profesională fiind una limitată şi direct legată de apartenenţa politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.