Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numire CONTROVERSATĂ în Guvern: un jurnalist cu studii la Academia de Informații 'Mihai Viteazul' a fost angajat în funcția de consilier

Guvernul Romaniei
guvernul romaniei sigla

Bogdan Steriopol, un fost impresar de jucători și fără expertiză în educație, fin al familiei Reghecampf, a ajuns consilierul Monicăi Anisie în Guvernul Orban, dezvăluie Gazeta Sporturilor. "Sunt aici pentru a clădi viitorul copiilor din România", își explică poziția de consilier fostul impresar și jurnalist Bogdan Steriopol. Steriopol face în paralel un master la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", facultate a Serviciului Român de Informații.

Citește și:Fenomen STRANIU și UNIC în România: gheață albastră căzută din atmosferă - GALERIE FOTO

Bogdan Steriopol: Pe mine nu aspectul financiar m-a convins să accept această funcție, aici nu se plătește mult mai bine decât în presa scrisă. Mi-am dat seama că trebuie să acționez, că nu mai trebuie să aștept de la alții răspunsurile pe care eu le am deja."

El a fost jurnalist la ProSport, Gazeta Sporturilor și Fanatik. A ajuns apoi agent de fotbaliști și fin al familiei Reghecampf.

Bogdan Steriopol: „Educația solidă este piatra de temelie a unui viitor de succes! A venit momentul ca învățământul din România să se alinieze la standardele europene. Copiii noștri merită acest lucru, iar noi avem datoria morală să le asigurăm toate resursele necesare pentru o viață fericită."

A făcut parte din organizația PNL Sector 2 București, unde a fost implicat în mai toate proiectele filialei și a fost unul dintre ajutoarele Monicăi Anisie, căreia ulterior Ludovic Orban i-a încredințat Ministerul Educației și Cercetării.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.